EDINSTVENI
Vzpon na Boč

IN ODLIČEN SPREMLJEVALNI PROGRAM
notifications_paused

Osvežujoča
okrepčevalnica

outdoor_grill

Bobrova malica

directions_bike

Za vse
vrste koles

music_note

Animacija
z DJ-jem

Več kot kot le kolesarski dogodek

Ob kolesarjenju po slikovitih poteh se obetajo še okusna Bobrova malica, glasbena animacija z DJ-jem na ‘štajerski plaži’, BREZPLAČNE testne vožnje z električnimi kolesi, predstavitev novih koles in kolesarske opreme, podelitev nagrad in še mnogo mnogo več!

Razgibana trasa po meri vseh ljubiteljev kolesarjenja & čudovite narave!

Pot se bo pričela ob prelepem Zdraviliškem parku sredi Rogaške Slatine in se zaključila z vzponom na Boč, kjer se boste vsi udeleženci lahko okrepčali in zabavali ob sijajnem spremljevalnem programu.

Ob družinskem Bobrovem bicikliranju znova pripravljamo tudi malce zahtevnejše kolesarsko doživetje – Kolesarski vzpon na Boč – za vse tiste, ki iščete nekoliko večji izziv in ščepec adrenalina!

Kolesarski vzpon na Boč bo potekal po slikoviti trasi, ki zagotavlja pravo kolesarsko doživetje. Štart bo na Evropski ploščadi, od koder bo pot peljala vse do vrha Boča, eni najlepših razglednih točk v Sloveniji. Celotna trasa je dolga 12 km.

Vzpon bo netekmovalnega značaja, saj želimo, da udeleženci uživate vožnji in se obenem sproščeno družite z ostalimi kolesarskimi navdušenci. Na poti boste tako skupaj v prijetnem tempu premagovali različne (višinske) izzive in uživali v dih jemajočih razgledih.

Dogodek je primeren za vse kolesarje, ki se lahko spopadate z razgibanim terenom in imate ustrezno kolesarsko opremo. Število udeležencev bo omejeno, zato se čimprej prijavi in si zagotovi svoje mesto na tem nepozabnem kolesarskem doživetju.

Pridruži se nam na tej čudoviti kolesarski pustolovščini in si ustvari nepozabne spomine!

Lani je bilo fantastično – LETOS BO ŠE BOLJE!

Vsi, ki bi želeli manj zahtevno traso zase in/ali svojo družino, SE PRIJAVITE na prijetno Bobrovo bicikliranje, ki bo potekalo sočasno. Na koncu pa se boste vsi skupaj družili na Evropski ploščadi.

Generalni pokrovitelj

Zlati pokrovitelj

Partner dogodka

Sponzorji