Aktivno
v jesen

v Rogaški Slatini

“Kjer se srečajo: vitalnost, lepota in zabava”

Privošči si nepozabno doživetje v skupni vrednosti xxx eur in napolni svoje baterije stran od mestnega vrveža, hrupa in stresa v zeleni Rogaški Slatini!

Le tokrat po zares izjemni ceni SAMO 10 eur

Nepozabno doživetje
v Rogaški Slatini

Privošči si nepozabno doživetje in napolni svoje baterije stran od mestnega vrveža, hrupa in stresa v zeleni Rogaški Slatini!

Bogat 3-dnevni program med drugim vsebuje odlične namestitve, kulinarično razvajanje, ogled edinstvenega Aninega dvora, telesne meritve, posvet s specializiranim zdravnikom za razstrupljanje po tvoji meri, obisk Kozmetike Afrodita in koncert Abba Mie.

Program

Aktivno v jesen

PETEK, 1. september

14.00 –  Prihod in namestitev v izbrani namestitvi po vaši želji

Odloči se za namestitev povsem po svojem okusu. Želiš bivati tik ob cvetočem Zdraviliškem parku, v t.i. zeleni namestitvi ali v prikupni zidanici sredi neokrnjene narave? Odločitev je povsem tvoja!

15.00 – Sprejem v kulturno-turističnem središču Anin dvor in darilo dobrodošlice

Prijazno te bomo sprejeli v čudovitem Aninem dvoru, ki se med drugim ponaša z izjemno prireditveno dvorano, ki jo krasi več kot 8000 kristalov iz Steklarne Rogaška.

15.30 – Voden ogled Aninega dvora

Edinstveni Anin dvor je Rogaška Slatina v malem. Dinamično in zanimivo potovanje skozi 6 izjemnih muzejskih zbirk ponuja slikovit vpogled v preteklost in sedanjost zdraviliškega mesta, ki je zraslo na izjemni zapuščini steklarstva in naravnega bogastva mineralne vode iz globin.

16.00 – 21.00 Kulinarik.si

Smo že kaj lačni? Na tradicionalnem kulinaričnem dogodku Kulinarik.si boš užival/-a v ponudbi najboljših lokalnih gostincev in vinarjev, celotno dogajanje pa se bo odvijalo ob pogledu na idilični Zdraviliški park.

SOBOTA, 2. september

8.00 – 12.00 – ‘In body’ meritve v vrednosti 35eur v Medical centru Rogaška (1. TERMIN)*

Pod strokovnim vodstvom boš opravil/-a meritev sestave svojega telesa, ki je prvi korak k preventivi, prepoznavanju telesnega stanja ter izboljšanju vitalnosti in izgleda.

*Lahko se udeležiš prvega ali drugega TERMINA (v nadaljevanju)
**Merjenje poteka približno 10 min

9.00 – Dan odprtih vrat v Pivnici mineralnih vod (Medical center Rogaška)

Ob obisku Medical centra Rogaška Sedaj boš lahko naravnost iz globin poskusil/-a tudi edinstveno mineralno vodo Donat Mg z veliko naravno vsebnostjo magnezija in ostalih blagodejnih sestavin. Ob tem bo potekala še predstavitev pitnih kur in ostalih storitev Medical centra Rogaška.

*Dan odprtih vrat poteka ves dan

15.00 – Predavanje o zdravi prebavi v Pivnici mineralnih vod + darilo

Na predavanju boš izvedel/-a, zakaj je zdrava prebava osnova za dobro duševno počutje in splošno vitalnost. Prav tako te bomo razveselili s praktičnim darilom – ročno izdelamo OnNom za dodatno spodbudo pri zdravem prehranjevanju.

17.00-18.00 – Strokovna vodena vadba (45 min)

Svoje telo boš razgibal/-a vodstvom strokovnega trenerskega para, ki bo vadbo prilagodil glede na želje in zmožnosti skupine oz. njenih posameznih članic oz. članov.

19.00-20.00 – Joga za zdravo prebavo (45 min)

Izkušena vaditeljica joge bo z različnimi položaji, ki sproščajo telo in duha, obenem pa izboljšujejo prebavo.

20.30 – Zaključni koncert Abba Mia, v okviru Aninega festivala

Skupaj bomo skupaj odpotovali v zlato obdobje disko glasbe in megauspešnic skupine Abba pod zvezdnatim nebom v osrčju Rogaške Slatine ob Zdraviliškem parku.

NEDELJA, 3. september

8.00 – 12.00 – ‘In body’ meritve v vrednosti 35eur v Medical centru Rogaška (2. TERMIN)*

Pod strokovnim vodstvom boš opravil/-a meritev sestave svojega telesa, ki je prvi korak k preventivi, prepoznavanju telesnega stanja ter izboljšanju vitalnosti in izgleda.

15.00-16.00 – Joga za zdravo prebavo (45 min)

Izkušena vaditeljica joge bo z različnimi položaji, ki sproščajo telo in duha, obenem pa izboljšujejo prebavo.

17.00-18.00 – Strokovna vodena vadba (45 min)

Svoje telo boš razgibal/-a vodstvom strokovnega trenerskega para, ki bo vadbo prilagodil glede na želje in zmožnosti skupine oz. njenih posameznih članic oz. članov.

Ker želimo zagotoviti kakovostno izkušnjo, je število mest omejeno, zato se ČIMPREJ PRIJAVI TUKAJ!

Želiš izbrati tudi namestitev?

Dodatno*

*Ogled Kozmetike Afrodita in obisk njihove lastne prodajalne
Ogled vodilne slovenske kozmetične hiše, predstavitev edinstvenega kozmetičnega koncepta za izvajanje lepotnih tretmajev, predstavitev najsodobnejših tretmajev z vrhunsko profesionalno kozmetiko.

*Kopanje v Rogaški Rivieri
Termalni bazeni Rogaške Riviere v Rogaški Slatini se nahajajo ob promenadi v osrčju Rogaške Slatine. Za sprostitev, rekreacijo in vitalnost so vam na voljo notranji in zunanji bazeni ter masažni bazeni. Temperatura vode se v različnih bazenih vzdržuje med 25° in 35°.

*STEKLARNA ROGAŠKA
Voden ogled 4 stopenj proizvodnje vrhunskega kristalnega stekla: priprava surovin, pihanje in oblikovanje stekla, ročno brušenje ter plemenitenje izdelkov z dekoracijami, sprehod skozi sobo ‘Hall of Fame’, kjer so razstavljena protokolarna darila in unikatni pokali, obisk prodajalne Pegasus Rogaška, največjega razstavnega salona izdelkov Steklarne Rogaška na svetu.
Ob obisku Steklarne Rogaška imate ob nakupu v prodajalni Pegasus Rogaška še možnost nakupa v prodajalni Rogaška Crystal Outlet.

*Lastno doplačilo

Izkoristi ekskluzivni 3-dnevni program
po izjemni ceni SAMO 10 eur

Število mesto je OMEJENO!