Vzpon na Boč

Predstavljamo novost 2. Bobrovega bicikliranja – novo kolesarsko doživetje – Kolesarski vzpon na Boč! Gre za nadgradnjo že uveljavljenega družinskega kolesarjenja, namenjenega tistim, ki si želijo več adrenalina in izziva.

Kolesarski vzpon na Boč bo potekal po slikoviti trasi, ki bo zagotavljala pravo kolesarsko doživetje. Izhodišče poti bo na Evropski ploščadi, ki se bo počasi odvijala vse do vzpona proti vrhu Boča, eni najlepših razglednih točk v Sloveniji. Trasa je dolga 12 km.

Kolesarski vzpon na Boč bo netekmovalnega značaja, saj želimo, da udeleženci uživajo v vožnji in se obenem družijo s kolesarskimi navdušenci. Na poti bomo skupaj premagovali različne izzive in uživali v razgledih.

Dogodek je primeren za vse kolesarje, ki se lahko spopadejo z razgibanim terenom in imajo ustrezno kolesarsko opremo. Število udeležencev bo omejeno, zato se čim prej prijavite in si zagotovite svoje mesto na tem nepozabnem kolesarskem doživetju.

Kolesarski vzpon na Boč je odlična priložnost za aktivno preživljanje časa v naravi ter za druženje s kolesarskimi navdušenci. Pridružite se nam na tej čudoviti kolesarski pustolovščini in si ustvarite nepozabne spomine!