EDINSTVENI
Vzpon na Boč

Več kot kolesarski dogodek
notifications_paused

Postojanke
ob poti

outdoor_grill

GRATIS* grill pogostitev

* za prvih 100 prijavljenih

directions_bike

Za vse
vrste koles

music_note

Animacija
z DJ-jem

Bogat spremljevalni program


Obljubljamo okusno grill pogostitev za prvih 100 udeležencev, animacijo z DJ-jem na ‘štajerski plaži’, BREZPLAČNE testne vožnje z električnimi kolesi, predstavitev novih koles in kolesarske opreme, podelitev nagrad in še veliko več.

Skrbno izbrana slikovita trasa po meri vseh ljubiteljev kolesarjenja!

Pot se bo pričela ob čudovitem Zdraviliškem parku sredi Rogaške Slatine in se zaključila z vzponom na Boč, kjer se boste vsi udeleženci lahko okrepčali in zabavali ob bogatem spremljevalnem programu.

Predstavljamo novost 2. Bobrovega bicikliranja – novo kolesarsko doživetje – Kolesarski vzpon na Boč! Gre za nadgradnjo že uveljavljenega družinskega kolesarjenja, namenjenega tistim, ki si želijo več adrenalina in izziva.

 

Kolesarski vzpon na Boč bo potekal po slikoviti trasi, ki bo zagotavljala pravo kolesarsko doživetje. Izhodišče poti bo na Evropski ploščadi, ki se bo počasi odvijala vse do vzpona proti vrhu Boča, eni najlepših razglednih točk v Sloveniji. Trasa je dolga 12 km.

 

Kolesarski vzpon na Boč bo netekmovalnega značaja, saj želimo, da udeleženci uživajo v vožnji in se obenem družijo s kolesarskimi navdušenci. Na poti bomo skupaj premagovali različne izzive in uživali v razgledih.

 

Dogodek je primeren za vse kolesarje, ki se lahko spopadejo z razgibanim terenom in imajo ustrezno kolesarsko opremo. Število udeležencev bo omejeno, zato se čim prej prijavite in si zagotovite svoje mesto na tem nepozabnem kolesarskem doživetju.

 

Kolesarski vzpon na Boč je odlična priložnost za aktivno preživljanje časa v naravi ter za druženje s kolesarskimi navdušenci. Pridružite se nam na tej čudoviti kolesarski pustolovščini in si ustvarite nepozabne spomine!

Lani je bilo fantastično – LETOS BO ŠE BOLJE!

Kaj pa moja družina?

Vsi, ki bi želeli manj zahtevno traso zase in/ali svojo družino, se lahko prijavite na prijetno 2. Bobrovo bicikliranje, ki bo potekalo sočasno.

Generalni pokrovitelj

Partner dogodka

Sponzorji